De Wisser
Land Rovers in The Gambia...
WYSIWYG Web Builder
WYSIWYG Web Builder
Feefje gemift!

Nikf feggen, er if nikf mif met mijn toetfenbord.
We waren uitgenodigd foor een feefje en dachten er goed aan te doen en kochten een f.. far.....eh, een geit. Toen we het beefje wouwen fff...flachten befloten we toch maar ietff fegetaririeff klaar te maken. Waf foor 20 perf..perf...menfen. Feel werk aan gehad en feel faufjef erbij gemaakt.

Daarna allef foorzichtig in de auto geftapeld. If een flinke auto duf er waf nog genoeg plaatf ofer foor het bi..eh, frif, ja frif dat waf het. Wouwen niet te laat komen duf op tijd fertrekken.
Het if een lang pad met feel kuilen foordat we op het af..af....affalt kwamen. Langzaam en foorzichtig rijen duf. Eenf op het af.. af....affalt, fodeju, zagen we dat we moeften opf..opff.....haaft maken. Gaf erop duf! Ja, en daar ging het mif. Full charff en full fpeed met 120 ofer een drempel. We waren erofer , da wel. Ik met mijn neuf in het dafhboard en gelijk mijn kunftgebit in tweeen. Fjit. Praat wat laftig nu. Fandaar.
Feefje hebben we niet gehaald. Beft wel jammer toch?

Grumpy Old Fil
8 februari 2009
Update feestje gemist.

Een paar dagen na ons droeve lot hier dan nog een update.
Mijn neus staat weer recht en mijn gebit zit weer op zijn plaats. De geit is gisteren naar de buren verderop ontsnapt en enkele uren later zagen we de buren wat er nog aan geit over was in de rimboe smijten - het stomme beest. Het bier hebben we zelf maar opgemaakt en het fris staat nog steeds fris te wezen. De auto hebben we in een hoekje ver weg gezet, de sausjes zijn door de stoelbekleding heen gevreten en het ding meurt als een oordeel.
Voor een volgend feestje zijn we beter voorbereid. We hebben nog een recept gevonden wat we eerder al met succes hebben klaargemaakt.
-Eend met whiskey-
Is een heel oud recept maar we weten er nog steeds mensen mee te verbazen.
Dus op naar het volgende feestje.


Grumpy Old Sil
12 februari 2009